ویژه خیرین و اهداکنندگان
  • تاریخ انتشار : 1403/03/23 - 14:11

دومین جلسه کمیته بهداشت محیط مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۳

در نشست خرداد‌ماه کمیته بهداشت محیط مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، راهبردهای رفع چالش‌های بهداشت محیط مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، دومین جلسه کمیته بهداشت محیط مجتمع، سه شنبه 22 خرداد ۱۴۰۳ با حضور مهندس اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی مجتمع، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، دکتر مرجان سهرابی عضو هیئت علمی گروه عفونی، لیلا ترک زاده مدیر امور عمومی انستیتوکانسر،نبی اله رضایی مدیر امور عمومی بیمارستان ولیعصر(عج)، مهندس مهدی کریمی مدیر امور عمومی بیمارستان حضرت مهدی(عج)، نیکو رمکی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار، مهندس سمیه رباط میلی مسئول واحد بهداشت محیط مجتمع، تهمینه لشتوحسینیان سرپرستار بخش CSR، امیر آقامولایی مسئول اداره خدمات، شبنم زابلی زاده کارشناس بهبود کیفیت مجتمع ، عین اله ندافی مسئول واحد رختشویخانه و سایر اعضا در سالن شورای بیمارستان ولیعصر(عج) برگزار شد.
در ابتدا ضمن پیگیری مصوبات جلسه گذشته، گزارشی در خصوص بازدید مدیر پرستاری و سوپروایزران مجتمع به منظور ارتقای سطح وضعیت بهداشتی و پیاده سازی استاندارهای اعتباربخشی این مرکز ارائه شد. سپس نکات بهداشتی مهم از جمله آموزش به کارکنان خدمات و کمک بهیاران، نقل و انتقال البسه و ملحفه، تعویض به موقع البسه ملحفه بیماران، افزایش نظارت دقیق پرستاران بر عملکرد بخش ارائه و اعضا در این زمینه نظرات خود را بیان کردند.
در ادامه رضایی مدیر امور عمومی بیمارستان ولیعصر(عج) گزارشی در خصوص ساخت و ساز هایی که در زمینه بهداشتی چالش هایی را ایجاد خواهذ کرد ارائه نمود و برنامه های اصلاحی در این زمینه مطرح شد.

سپس قلی نژاد مسئول واحد گیرنده خدمت به بیان توضیحاتی در خصوص میزان رضایتمندی بیماران و مراجعین از وضعیت بهداشتی این مرکز پرداخت.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها